čtvrtek 7. ledna 2016

Favorites: December

Nabízí se, aby se oblíbenci za prosinec věnovali Vánocům, ale nebude tomu tak.Vánocům jsem se rozhodla věnovat "pouze" posty s tipy na vánoční dárky. Takže toto jsou nevánoční oblíbenci za prosinec.

MOVIE... The 7:39
Dvoudílné romantické drama z dílny BBC vypráví příběh ženy a muže, kteří se potkají ve vlaku a sblíží se. Muž ve středních letech, ženatý se svou láskou ze školy s kterou má dvě děti, vykonává pořád tu stejně nudnou práci a život se pro něho stal předvídatelným. Žena, manažerka fitness centra, se naopak na rodinný život teprve připravuje, přestěhovala se na předměstí a zasnoubila, avšak stále váhá zda je to pro ní to pravé. Přes počáteční konflikt se postupně dvojice začne sbližovat a najednou se na cestování vlakem začínají těšit.

Film se mi opravdu líbil, dobré herecké výkony, dobře natočený a celkem i originální námět.



TV SHOW... Make it or Break it
Seriál myslím neběžel nikde na českém či slovenském kanálu, v Spojených státech vydržel 3 sezony (2009 - 2012), vypráví o životě gymnastek a jejich touze dostat se na Olympijské hry. Ve středu dění jsou čtyři gymnastky, každá povahově odlišná s jiným rodinným zázemím.

Teenagerovské seriály mám ráda a tenhle není výjimkou, navíc je velké plus, že tentokrát se neodehrává na chodbách střední škole, ale na žíněnkách.:)

zdroj

LIPSTICK... Maybelline Color Sensational, 710 Sultry Sand
Rtěnky hodně střídám, každý den jiná, ale je pravda, že za prosinec jsem nejčastěji v ruce měla právě nude rtěnku od Maybelline. Sice si říkám, že jsem si měla koupit asi trochu tmavší, že přeci jenom tato je na mě až moc světlá, ale nemůžu si jí vynachválit. Dobrá pigmentace, hezky voní a za dobrou cenu.

Nude Sultry Sand

RED CARPET... Helen Mirren
Poslední, již obligátní, kategorii outfit na červeném koberci u mě tentokrát vyhrála Helen Mirren v šatech od Dolce & Gabanna a to hlavně za odvahu a nápaditost, ty šaty jsou opravdu rozkošné.



5 komentářů: