čtvrtek 19. října 2017

Throwback Thursday: My 5 Favourite Posts From 2015


Throwback Thursday Vám představí mých 5 oblíbených příspěvků z roku 2015, které dle mého názoru byly ty nejpovedenější nebo jsem si je alespoň nejvíce užila.

Tyhle posty Outfits inspired by... mě prostě hrozně baví. Chtěla bych je dělat více, ale ačkoliv se to nemusí zdát, zaberou celkem dost času. Určitě se můžete těšit na pokračování Disney Princess.

Ukazovat "moje sbírky" mě také hrozně bavilo, teď jsem tedy na to dost kašlala, asi tak poslední dva roky:D. Proto asi mám i tento post ráda i se "swatchema". Ráda bych udělala třeba mojí kolekci rtěnek.

Bavilo mě sledovat, jaké barvy budou, jakou sezónu in. Těchto článků jsem napsala několik, pak jsem s nimi přestala z důvodu, že jejich popularity klesla a přišlo mi, že zajímají jen mě:).

Myslím, že tyhle tipy na dárky pro NĚJ se mi prostě povedly.

Co mám nového jsem také vždy ráda ukazovala, tohle je snad nejobsáhlejší článek novinek toho,co jsem si koupila nového za kosmetiku. Bohužel na tyhle tipy článků jsem už také zanevřela.




2 komentáře:

  1. Cute selection!
    Baci, Valeria - Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  2. I loved the first one with the outfits inspired by Disney, so cute <3 And very usefull the gift ideas for him ;) Thank you!


    www.luciagallegoblog.com

    OdpovědětVymazat