pátek 13. března 2015

15 Day Outfit Challenge: Day 7

Day 7: Bold and Beautiful

= create an outfit using only bold colours

Tak už jsme měli tmavý outfit, světlý outfit a nyní je na řadě výrazný outfit, úkolem je použít pouze barvy, které člověk hned zaregistruje - může to být oranžová, fuschiová, magenta, fialová, kobaltová modrá, atd. atd.

Úplně nevím zda-li jsem challenge zvládla, každopádně výsledek se mi po pravdě nic moc nelíbí...:( Nějak jsem neměla moc inspiraci a tak jsem jen zkonbinovala modrou a růžovou. Tyto modré kalhoty už po pravdě vůbec nenosím, ale tak jelikož jinak vlastním skoro jen černé džíny, nebylo zbytí. Jinak ostatní kousky nosím a mám je celkem ráda. Koníčkové tričko nosím hlavně v létě a dost často ho kombinuji s dlouhou černou sukní, růžové sáčko si vždy hodím na obtažené černé obyč triko k černým kalhotům, k tomu nějaký statement náhrdelník a vypadá to skvěle.


Sako: Forever 21
Triko: H&M
Tílko: Promod
Kalhoty: H&M
Boty:Mango
Kabelka: Zara

3 komentáře:

  1. Boty sú super, takto moc neviem zhodnotiť ako to bude vypadať na osobe tak dúfam, že sa nejak odfotíš v tom! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jsou velmi výrazné barvy,které se vzájemně prostě přetlačují, tedy se bijí. Klidně bych zkombinovala jen černou a některou z těch dvou barev, protože křiklavá barva v kombinaci s černou je také velmi výrazná barevnost i když je tam černá. K tomu si myslím, že ta černá ke těm dvou barvám tam působí strašně násilně a tvrdě. Takže bych spíše volila doplňky v neutrální béžové. Růžovou nebo modrou bych nevolila v tak velkých plochách jako na kalhotách či saku v jednom outfitu, ale jednu vždy tak, v tom případě růžovou-ta je nejvýraznější, bych volila spíše ve formě doplňku, třeba šátku, náušnic , náramku atd. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, černá opravdu působí tvrdě, ale neměla jsem k tomu, co jiného.. Jinak kombinace modré a růžové mi nevadila, navíc jsem chtěla splnit zadání..:) Normálně nosím tohle růžové sako jen k černé.

      Vymazat