pátek 20. března 2015

New In: March

Přináším pár novinek, co jsem si koupila za měsíc březen, konkrétně se jedná o dekorativní kosmetiku z drogerky, oblečení jsem si žádné, ani tento měsíc nekoupila (něco se se mnou asi děje) :)

Co se týče Nude rtěnky a Balzámu Baby Lips, zde panuje naprostá spokojenost.

Tužka na oči od Essence za 30 Kč mi naprosto vyhovuje, používám už léta černou a vydrží celý den.

Se stíny Essence už je to horší, ale byly v akci za 35 Kč, tak jsem je vyzkoušela, za 35 Kč ok, ale hrozně práší, příště už si je nekoupím a kdybych je koupila za původní cenu asi i nadávám.

Nejnadšenějsí jsem z laku Gabrielle Salvette Sugar - na nehtech vypadá suprově, s pudrem od stejné značky jsem také spokojená, takový průměr.

Make-up od Miss Sporty mi také nepřijde špatný, já už ho koupila po 3., zakryje to,co má a fleky mi taky nedělá. Za to stíny od MS, které jsem koupila poprvé je NE!, pigmentace slabá, barvy vypadají na oku skoro stejně.

Řasenka Rimmel - Extra Super Lash rozhodně nečekejte, já mám poměrně dlouhé a husté řasy, takže mi to řasy tak trochu zvýrazní, ale pokud bych od toho čekala Extra Super řasy, nedočkala bych se.


Balzám Baby Lips - Pink Punch: Maybelline
Rtěnka - Sultry Sand: Maybelline


Stíny a tužka na oči: Essence
Lak na nehty Sugar, pudr (2): Gabriella Salvete
Stíny, Make-up (2): Miss Sporty
Řasenka Extra Super Lash: Rimmel

2 komentáře:

  1. rúž a púder vyzerajú super :) dúfam že bude nejaká recenzia
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. jé, voňavý Baby lips :-)
    Zvu Tě na SOUTĚŽ , ve které můžeš vyhrát den se značkou Yves Rocher, se mnou, dalšími bloggerkami a především se zúčastnit projektu, díky němuž můžeš ukázat svou lásku k přírodě :-)

    OdpovědětVymazat