neděle 6. prosince 2015

Favorites: November

SONG... Hello, Adele
První singl z nového alba mě absolutně dostal, můžu ho poslouchat pořád a pořád.Písnička má naprosto skvělou gradaci a k tomu hlas Adele, dokonalost.:)



MOVIE... The Longest Ride
Romantické drama o dvou mladých lidech podle románu Nicholase Sparkse. On je profesionální jezdec na býkovi, který se chce po pauze kvůli zranění vrátit na výsluní. Ona je studentka, která se chystá na svoji vysněnou stáž. Mají rozdílné sny a cíle, přesto se do sebe zamilují. Do příběhu dvojice zasáhne i starší muž, který s dívkou sdílí vzpomínky na svou ženu a jejich manželství.
Romantické filmy prostě můžu a tento můžu jedině doporučit.



NAIL POLISH... Essence the Gel Nail, 33 Wild White Ways
V poslední době jsem si zamilovala bílé laky na nehty, ve sbírce už mám 3 - od Rimmelu, NYC a Essence. A právě ten od Essence jsem si moc oblíbila.

Lak na nehty Essence
zdroj
RED CARPET... Ashley Benson
Trošku něco jiného než dlouhá večerní a mě se tento nápad v podobě kostýmku a ještě k tomu ne v černé barvě moc líbí. Ashley oblíkl Atelier Max Azria.




8 komentářů:

  1. Great read..I watched the longest ride and its such a fun movie.

    OdpovědětVymazat
  2. Po laku sa určite poobzerám, lebo práve na zimu je to - aspoň podľa mňa - skvelá farba a vyzerá veľmi dobre :)
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na vianočnú giveaway na mojom blogu ♥

    OdpovědětVymazat
  3. S písničkou rozhodně souhlasím. Nemůžu si pomoct, ale Adele je podle mého nejdokonalejší zpěvačka dnešní doby. Co píseň, to hit. Co CD, to ocenění. Má hlas jak zvon, a fanooušky si dokáže získat opravdovou hudbou a ne kroucením polohaného zadku :D Za to si mě opravdu získává :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. I love that song, I love that movie (and the book), I love white nail polish, and I love Ashley Benson (I can't wait for the new season of PLL!), so obviously I LOVE this post! :)

    http://elementsofellis.com

    OdpovědětVymazat
  5. Hello je krásna a Ashley to zabila! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Biela je na nechtoch dokonalá a Hello, ách ♥

    OdpovědětVymazat