neděle 9. dubna 2017

My Picks/Tips #17

Clothes
T-shirt   Bomber   Bag

Nap Queen Tričko: Nejsem mega fanoušek triček s potisky a nápisy, ale fanoušek jsem! Tohle triko má tak výstižný název, ideál na můj nedělní den.

Vzorovaná halenka: Na téhle halence se mi líbí, jak vzor, tak střih. V poslední době mám moc ráda trička/halenky s límečkem, takže to je pro mě další plus. Také se mi líbí délka rukávu a jeho volnost.

Bomber bunda: je na čase vyměnit kabát za bundičku. Vínová delší bomber bundička od značky Monki se mi zamlouvá. Jen mám takový pocit, že spíš bude slušet jen vyšším holkám, ale třeba je to jen pocit:)

Cupcake visačka: pryč s nudnou cedulkou na kufru, takhle zábavná, roztomilá visačka oživí váš kufr a navíc si ho stoprocentně poznáte. Love it!

Kabelka Furla: krásná kožená kabelka Furla, nějakou takovou bych potřebovala, ač je elegantní, může být i crossbody. Kabelku mají i v jiných barvách - v šedé, béžové, tmavě modré a modré.

Mramorová midi sukně: skládaná midi sukně s mramorovým efektem vypadá opravdu hezky, jen se trochu bojím toho materiálu, že nebude dvakrát příjemnný a kvalitní. Efekt mramoru jsem zatím tedy na oblečení neviděla (pouze na obalech na mobil).


2 komentáře: