sobota 23. září 2017

My Picks/Tips #18

Fashion

1   2   3
4   5   6

Černobílá blůza: proužky mám ráda, černobílou kombinaci také. Tady ta blůzka je jiná ještě v tom, jak má řešený límeček.

Crossbody kabelka: jednoduchá světle šedá crossbody kabelka se skvěle bude hodit na podzimní procházky městem. Kabelku mají ještě v jiných odstínech - černý, tmavě modrý, koňakový, červený a světle modrý. Musím, ale říct, že v jiných barvách se mi vůbec nelíbila, jedině ta červená.

Oranžové sako: musím přiznat, že oranžovou barvu nemám OPRAVDU ráda, v mém šatníků nic oranžového nenajdete. Sama se tedy divím, že tohle sako se mi líbí, možná to je tím, jak sluší modelce a na mě by se mi už nelíbilo. Každopádně mi padlo do oka, líbí se mi střih i barva.

Podzimní svetr: svetr ve švestkovém odstínu, zahřeje a přitom je stylový a elegantní, když si pod něj vezmeme košili jako má modelka na obrázku.

Graffiti sukně: midi sukně s graffiti potiskem, zaujal mě především ten abstraktní potisk. Kombinace s basic trikem by mohla vypadat super.

Pruhovaný deštník: oficiálně nám už začal podzim a nějaký ten déšť můžeme také očekávat, tak proč ne se stylovým deštníkem?!


3 komentáře:

  1. Need an umbrella like this one! :)
    Have a nice week babe!

    www.luciagallegoblog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Really informative blog article.Really thank you!
    Thank you again for your flawless service, and I look forward to working with you in the future.

    OdpovědětVymazat