pátek 1. května 2015

New In: April #2

Hned na začátku dubna jsem publikovala příspěvek s novinkami, co jsem si pořídila během prvních dnů měsíce dubna, příspěvek si můžete prohlídnout ZDE.

Když jsem příspěvek "tehdá" publikovala, říkala jsem si, že na konci měsíce udělám Volume 2. Předpokládala jsem, že budu mít plno nových věcí, jak kosmetiky, tak i hadříků. Ale opak je pravdou.
Nemůžu tomu uvěřit, ale od té doby, co jsem publikovala New In: April, jsem si koupila JEN dvě věci, respektive jen jednu, druhou jsem dostala.. No jo no...pořád ještě musím šetřit.

Každopádně tady jsou aspoň ty dvě.
První jsou mé vysněné NB tenisky, chtěla jsem je už opravdu dlouho, ale nechtělo se mi za ně utrácet ty peníze. Avšak při akci Elle fashion weekend, možná to ani nebyla Elle, ale vy víte, co myslím, bločky v časopisu se slevami v různých obchodech. No každopádně při této slevové akci jsem si NB konečně pořídila, se slevou cca 700 Kč. A musím říct, že jsou skvělé a HROZNĚ pohodlné.

Druhá věc, co jsem dostala od maminky, je balzám EOS, který tedy taky byl na mém Wishlistu, ale to mamka nevěděla, kupovala si ho pro sebe a byla tak hodný, že mi taky jeden koupila. 
Příchuť to je Summer Fruit a jsem spokojena.


9 komentářů: