neděle 23. srpna 2015

New In: Primark

Tak konečně je tu můj příspěvek o tom, co jsem si nakoupila v Primarku při mém pracovním výletu do Drážďan. Úplně, vlastně téměř vůbec (až na čelenku), se to neshoduje z mým Primark Wishlistem a to ze dvou důvodů buď  tam ty věci neměli (nebo spíš neměli mou velikost) a nebo jsem si nakonec řekla, že to vlastně nepotřebuji a nevyužila bych to (místo toho jsem si koupila jiné věci, které také nepotřebuji).


Jednodílné plavky a květinová čelenka byly dlouho na mém Wishlistu a konečně si je můžu odškrtnout. Další brýle do mé už celkem velké sbírky, ale takové ještě nemám. Žabek těch k vodě není nikdy dost a tyhle jsou fakt cute.

Tričko jsem si pořídila do práce, i když to na fotce nevypadá je celkem elegantní. A kombinace se sakem, na schůzky ideální. Ze šatiček za 7 EUR jsem nadšená i když mohla jsem si pořídit možná o číslo větší. Kruhy do uší jsem si v poslední době oblíbila, v Primarku jsem si ty samé koupila před 2 lety, ale asi je vám jasné, co se s nimi po pár nošení stane. Náhrdelník se mi líbil, že je jednoduchý a bude se určitě pěkně kombinovat.

KONEČNĚ! Batůžek je doma a jsem s ním spokojená, jednoduchý černý! Černé tenisky jsou také super, nemůžu si je vynachválit, černými balerínami se také nic nezkazí a pásek se neztratí.

Tohle už jsou jen takové blbůstky. Neonové laky byly v akci a sem tam nějaký neon neuškodí, vůně také celkem pěkně voněly, Miami je taková cestovní, takže šup s ní do kabelky. Svíčka mi to zase provoní doma a štěteček je extrémně měkoučký a příjemný.

15 komentářů:

  1. Super nákupy :) Moc se mi líbí ty tenisky a batoh :)

    OdpovědětVymazat
  2. super! šaty a plavky sú najlepšie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. sakra ale! všichni nakupujete v Primarku a já jsem pozadu! musím taky :DD
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné plavky, takové nevšední :)

    OdpovědětVymazat
  5. Cute swimsuit!

    http://elementsofellis.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty věci jsou úžasné, ty plavky jsou originální, a ty nehty potom k tomu barevné nebo ty laky jsou úžasně letní, až škoda, že končí léto :)!!! Skvělé :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné veci :) Plavky, čelena a batoh by sa mi tiež hodili :)

    OdpovědětVymazat
  8. Co ti budu povídat! Dnes už vidím 3tí článek o Primarku a začínám být vážně naštvaná:-D Já chci taky!:-D:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, ta květinová čelenka a laky na nehty jsou božíí!!! ♥ :)))

    OdpovědětVymazat
  10. I really like your blog:) Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. I love everything!

    xo,
    Jessica
    www.fortheloveofbubbly.com

    OdpovědětVymazat