středa 3. února 2016

New In: January

Za celý leden jsem nevkročila ani do jednoho obchodu (když nepočítám potraviny či drogerku), takže slevy mě úúúúúplně minuly. Ano, přiznávám, trošku jsem litovala, kolik jsem toho mohla pěkného za hezkou cenu asi pořídit..:)

Za to jsem doma udělala velkou čistku šatníku - šly pryč 3 velké tašky a stále plné skříně!! 
A proto jsem asi nevydržela a minulý víkend udělala opět objednávku na internetu, kde jinde než na Forever 21. Do tohoto obchodu jsem zamilovaná už asi tři roky. Samozřejmě jsem nakupovala jen v sekci Sales! A zde je výsledek.

Co jste si pořídili ve slevách vy?

Cardi
První dva přírůstky jsou dva dlouhé šedé svetříky, ten první je naprosto úžasný, hrozně měkký a příjemný a na jaře, když už se nebude nosit bunda, bude naprosto skvělý.
svetry
Další tři věci, opět svetry! Jeden tmavě modrý, celkem teplý a celkem krátký. Druhý je také modrý, 3/4 rukáv a má na sobě takové malé flitry - jsem z něho nadšená. A poslední takový lehčí, elegantní světřík.
Shirts
Konečně ne svetry.. tričko, peněženka, čepice a košile. Z té kostkované jsem zklamaná, jelikož barevně vypadala na fotkách jinak, ale střih je pro mě perfektní.

6 komentářů:

  1. Leden je asi měsícem čištění šatníku, protože mám za sebou to samé :D. A taky jsem to nevydržela a dokoupila věci nové. Nakonec jsem to nevydržela ani s botama a už mám udělanou objednávku na nějaký letní boty :D achjo.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne vecičky :-) Ten prvý sveter je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  3. já beru všechno, co se třpytí, jsem jak straka :D hrůza se mnou už!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. nice haul!!

    http://retrostreetstation.blogspot.de/2016/02/outfit-midi-coat.html

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne úlovky :) Veľmi sa mi páči teplučký sveter hneď na prvej fotke. Potrebovala by som taký, ale väčšinou ma škriabu.

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat