sobota 20. srpna 2016

My Picks/Tips #13: Mango

Jeden z obchodů, které mám ráda, mají hezké moderní věci a přijde mi, že za ty ceny i celkem kvalitní. Proto jsem se rozhodla, že mé dnešní tipy budou právě jen z tohoto obchodu.



90210 tričko: bílé tričko s logem už kultovního seriálu Beverly Hills 90210, jednoduché a zároveň funny. Navíc jsem tenhle seriál jako malá milovala.

Šedý batůžek: tak tento batůžek je naprosto boží. Líbí se mi tvar, barva a hlavně kombinace látek.

Citrusová peněženka: na dovolenou si většinou neberu peněženku, kterou normálně nosím doma, ale nějakou menší. Takhle mini s výšivkou citronu a pomerančů, by byla ideální.

Večerní šaty: krásná modrá večerní s výšivkami a flitry mě uchvátila, trošku mi připomněly styl Elie Saab nebo Zuhair Murad.

Modrá košile: bavlněná královsky modrá košile s květinovým potiskem, Hezky veselá, taková jarní, hlavně ty květiny mě uchvátily, přijdou mi takové impresionistické:D

Náušnice: náušnicemi jsem byla vždy trochu posedlá, dříve určitě více než v současnosti. Tyto zlaté barvy s černým kamenem si myslím, že jsou hodně povedené.

Proužkaté kalhoty: černo-bílo pruhované kalhoty ze vzdušné látky budou určitě pohodlné. Mám ráda tenhle typ kalhot, na výlety ideální.

Šedé šaty: ačkoliv vzor kohoutí stopy moc nemusím, na těchto šatech mi to vůbec nevadí tím, jak je nepatrný. Šaty se mi hrozně líbí - hlavně střih, tenhle typ šatů prostě můžu.





.

9 komentářů:

  1. Ty kalhoty a batuzek jsou paradni! :)

    OdpovědětVymazat
  2. v Mangu často nenakupujem :) ale pekné veci si vybrala :) batôžtek by sa mi veru hodil a to tričko sa mi páči tiež som mala rada ten seriál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tipy jsou skvělý! :) Já v Mangu nenakupuju snad nikdy, ale asi bych do něj někdy zajít měla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. V Mangu som už dávno nebola. Asi tam budem musieť zájsť.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. v Mangu jsem nedávno byla a nic mě bohužel nezaujalo, nebo jsem si ničeho na místě nevšimla:) z tvého výběru se mi moc líbí batoh, kalhoty a naušnice:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Love the trousers, so perfect! Your blog is really great, you seem so lovely too, let me know if you would like to keep in touch I love meeting new blogger friends! x

    adelelydia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. I love your choices! The clutch is super cute, I have it too :)
    xo

    https://flashforwards.blogspot.de/2016/08/versatile-pieces-shirt-dress.html

    OdpovědětVymazat