čtvrtek 8. listopadu 2018

Favorites: Fall 2018

TV SHOW... The Handmaid's Tale/ Příběh služebnice
Seriál byl natočen dle knihy M. Atwood vydané v roce 1985, sklidil velký divácký úspěch i ceny EMMY. Seriál je příběhem zejména jedné služebnice, která je nucena žít v Gileádu, totalitní společnosti, která volá po návratu k tradičním hodnotám. Na jednu stranu se mi seriál někdy zdál až moc vleklý, na druhou stranu je to opravdu drsné a vtáhne vás do děje.


SONG... Why so serious, Alice Merton
Zpěvačku Alice Merton jsem vůbec neznala, než jsem zjistila, že bude vystupovat na festivalu Colours of Ostrava. Poslechla jsem si ji a byla jsem nadšena, na festivalu jsem pak byla nadšena ještě víc. Tato píseň tam také zazněla, bohužel nebyla ještě vydaná. Když Alice píseň v září vydala, byla na mém playlistu okamžitě.


SHOP... Aliexpress
Aliexpress skoro všichni znají, já jsem zde registrovaná už poměrně dlouho, ale vždycky jsem si zde nějaké věci vybrala a pak nakonec stejně objednala třeba na Ebay. Poslední dobou jsem se však na Aliexpresu nějak "roznakupovala", kupuji zde především kryty na telefon, náramky a sem tam nějakou kosmetickou taštičku, kancelářské potřeby nebo nějaký lak na nehty apod.Vždycky za produkt utratím do 3 EUR, nějak pořád nemám důvěru a bojím se investovat více. Ale hodně mě láká objednat nějaké oblečení například svetr, triko, mikina.

APPLICATION... Snapseed
Kdo rádi fotíte a následně upravujete fotky, doporučuji :)



3 komentáře:

  1. Pribeh sluzebnice je totalne sileny snimek, ja jsem z toho vyrizena jeste ted. videla jsem vsechny serie serialu a cekam na leden na novy. a kazdy dil byl uplne drama a ja mela vzdy husinu. no jsem zvedava co prinese nova serie. cetla jsem i knihu, ale samozrejme ten serial to je něco.
    Aliexpress to je silena zavislost kdyz to cloveka chytne :D nastesti uz to tak nehrotim. drivj sem si obcas objednala nejakou bižu, hodinky nebo kryt, dneska uz ne.ted se chystam si tam objednat tašku a popruh na foťák, a mozna nejaky darek k vanocum ale to jeste uvidim :)))) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to tedy nečetla, což mě trochu mrzí. Ale já vždy musím nejdřív přečíst knihu a pak se kouknout na seriál/film, opačně to neumím. :D Njn Aliexpres je zlo, ale na kryty na mobil, je to boží! :D

      Vymazat
  2. Zkoušela jsem Příběh služebnice - všude se o tom mluvilo, ale bohužel není to asi seriál pro mě, tak musím hledat dál :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat