středa 12. února 2020

Makeup Brands: E - Essence

E – Essence

Značka Essence nabízí širokou škálu dekorativní kosmetiky za příznivé ceny. Zakládají si na tom, že žádné jejich produkty nejsou testovány na zvířatech a snaží se přinášet kvalitní kosmetiku, kterou si může dovolit každý. Značka se zaměřuje spíše na mladší klientelu.

Od téhle značky jsem měla hrozně moc produktů od pudrů, tvářenek přes oční stíny, řasenek až po laky na nehty a rtěnky. Nejraději mám od Essence obyčejné tužky na oční linky, různé laky na nehty (odstínů mají opravdu mnoho) a rtěnky, sice výdrž většinou není nic moc, ale odstíny a pigmentace, tam je vždy spokojenost.

A co bych z nynější nabídky vyzkoušela? Čerpala jsem z ofiko stránek Essence.

Tekutá rtěnka Melted Chrome
Tekuté rtěnky mě poslední dobou začaly celkem bavit, zajímalo by mě, jak dlouho takhle vydrží, s pigmentací většinou u Essence nebývá problém. Líbí se mi odstín 02 rosie goldie.
Lipstick

Paletka očních stínů Epic Sunset
Od Essence jsem měla cca dvoje oční stíny a nikdy to nebyl žádný průšvih. Tyto jsem sice neměla na ruce, netuším tedy, jaká je pigmentace a prášivost, ovšem složení barev se mi líbí. Na paletce jsou třpytivé i matné stíny a barvy rozmanité.
Eye Shadow

Korektor Camouflage + Matt
Nedávno jsem zkusila věhlasný korektor od Catrice a spokojená jsem byla. Proto bych chtěla vyzkoušet jiný, cenově podobný a asi i kvalitou a to by mohl být právě od Essence, zajímal by mě ten rozdíl. Po pravdě s tím od Catrice jsem spokojená, ale zase nesdílím to nadšení jako ostatní.
korektor

Lak na nehty Crystal Power
Laky na nehty od Essence jsem měla vždycky ráda, plno odstínů, super ceny a celkem i vydrží. Nyní se mi zalíbil tento s třpytivým efektem, odtíny 2 be strong, 4 be yourself, 5 be a dreamer. 

Nail polish









5 komentářů:

  1. Hi! I like that low cost brand. It has a lot of beauty products.
    I hope you'll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dřív kosmetiku od Essence hodně používala, ale teď už jsem přešla na jiné značky :) Nicméně pořád od nich miluji laky na nehty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Po Essence sáhnu podle nálady, mám od nich doma nějaký rtěnky a laky. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks for this review, I have some products from this brand!
    Have a nice day!

    www.luciagallegoblog.com

    OdpovědětVymazat
  5. No ten od Essence jsem nezkoušela, s Catrice jsem spokojená, ale na Essence jsem četla také dost kladných recenzí :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat