pátek 22. ledna 2021

Reading Journal #7

Stříbrná labuť/ The Silver Swan

Autor: Amo Jones
2018, Baronet

Z knížky jsem byla nadšená a moc jsem se těšila, jak si hned půjčím druhý díl a zjistím, co se dělo dál.
Bohužel hned poté, co jsem první díl dočetla, byly zase knihovny zavřeny (vládní opatření) a budu si tedy muset nějakou dobu počkat.
Stříbrná labuť je prvním dílem ze série Elitní klub králů. Anotace říká: "Madison Montgomeryová pochází z bohaté a vlivné rodiny, když ale její matka spáchá ten nejhorší zločin, Madison musí žít po zbytek svých dní s pošpiněným jménem. Doufá, že na soukromé Akademii Riverside v Hamptons začne s čistým štítem. Jenže nepočítala s desítkou drsných hochů, kteří škole vládnou. Když Madison upoutá pozornost jejich vůdce Bishopa Hayese, odkryje se jí zcela nový svět, o němž neměla sebemenší tušení. Svět, který začíná a končí u Elitního klubu králů, jí převrátí život naruby. Zaplavují ji tajemství a odhalují se rodinné lži. Ani sama Madison neví, co je vlastně zač a proč se ocitla v nebezpečí."
Hodnocení: 4,5/5

Book
zdroj

Nevítaný host/ An Unwanted Guest

Autor: Shari Lapena
2019, Kalibr

Od této autorky jsem zatím četla knihu Někdo cizí v domě a musím říct, že Nevítaný host ji určitě překonala. O co se v knížce jde? Do venkovského hotelu přijíždí v zimě několik hostů. Novomanželé Matthew a Dana, pár Ian a Lauren, manželé ve středních letech Beverly a Henry, kamarádky Gwen a Riley, spisovatelka Candice a obhájce David. Bohužel zasáhne sněhová bouře a hotel odstřihne od okolí i od elektřiny. A k tomu dojde k nehodě? Ale byla to opravdu nehoda?
Hodnocení: 4/5
Nevítaný host

Manžel na objednávku/ Arranged
Autor: Catherine McKenzie
2013, Fortuna Libri

Super oddychové čtení, které vřele doporučuji. Anna má skvělou práci, plní si svůj sen stát se spisovatelkou, má výborné přátelé a milující rodinu. V čem, ale má smůlu jsou muži. Vybírá si stále stejné typy mužů, absolutně pro ni nevhodné. Až jednou dostane střelený, možná až extrémní nápad – jít do domluveného manželství.
Hodnocení: 3/5
Manžel na objednávku


6 komentářů:

  1. Jej, tá tretia ma hneď zaujala, hh. Mám rada takéto oddychové čítanie občas a moja mamina tiež, určite jej ju odporucim. Tá druhá vyzerá ako úplný horor, to som asi nikdy ako knihu nečítala, ale znie to dobre. Ja teraz čítam Temné hmoty of Philipa Pullmana a je to vynikajúce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to výborná oddechovka i mamce by se mohlo líbit :)

      Vymazat
  2. Fajn recenze, i když to nejsou zrovna mé žánry. Ta první kniha má mám pocit i seriál, ale asi se nejmenuje stejně... myslím si, že jsem ho totiž viděla :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo tak jestli je to seriál, tak to bych se na něj koukla :)

      Vymazat
  3. Nevítaného hosta bych si taky ráda přečetla O:-)

    OdpovědětVymazat