úterý 14. září 2021

Reading Journal #9

Udělala jsem chybu/ The Mistake

Autor: Paula Daly
2019, BB art

Roz je fyzioterapeutka, která je sama na výchovu syna a poslední dobou ji dost trápí dluhy. Až jednoho dne dostane nabídku od svého klienta, aby s ním strávila noc. Samozřejmě odmítne, navíc klient je manžel kamarádčiny sestry. Dál se tak potýká sama se svými dluhy a od otce svého syna nemůže očekávat jakoukoliv pomoc. Má tedy přijmout nabídku onoho muže a rychle si vydělat peníze, které ji chybí?
Kniha se mi v celku líbila, ale že bych z ní byla nějak WAU, to se nedá říct. Označila bych ji jako lepší průměr.
Hodnocení: 3/5 
Book

Ať Zemře/ Dead to Her

Autor: Sarah Pinborough
2020, Metafora

Pěkné čtení, má to spád, nápad...Velmi čtivá kniha.
A o čem? "Říká se jednou záletník, vždycky záletník. Marcie tvrdě pracovala, aby se dostala tam, kde je teď. Po aféře, která proběhla před několika lety, vede úplně jiný život, ale její nový svět – svět venkovských klubů, jacht a okázalých domů – není jednoduché udržovat bez ohledu na to, jak moc se snaží. Stejně jako není lehké udržet si manžela Jasona. Když se Jasonův šéf  vrátí z návštěvy Londýna s novou manželkou s novou manželkou – Keisha je sexy, neskutečně nádherná černoška a rychle převezme Marciino místo krásné druhé manželky. A ve chvíli, kdy Marcie zahlédne nezaměnitelné jiskření mezi Keishou a Jasonem, je načase začít jednat."
Hodnocení: 3/5 
Book


Lovec v pasti

Autor: Sofie Králová
2017, Economicus

Kniha o Sandře, která se po několika letech a nevydařeném vztahu vrací z Londýna zpět do Čech. V letadle potká milenecký pár, který ji změní celý život. Hezké čtení, kniha je celkem tenká, takže to máte za chvíli přečtěné. Označila bych za takové oddechové čtení.
Hodnocení: 3/5 

Book

Jsem máma/ Som máma

Autor: Kristína Farkašová
2017, Ikar

Ideální čtení pro maminky nebo těhotné. Čtení o výchově dvojčat – optimistické, lehce sarkastické čtení. Knížku jsem měla půjčenou z knihovny a s narozením potomka již nebyl vůbec čas ji dočíst. Takže jsem stihla cca půlku, snad brzy najdu čas a vrátím se k ní.
Hodnocení: 3/5 

Žádné komentáře:

Okomentovat