pondělí 15. srpna 2016

Hot or Not? Choker

Pamatuji si, že jsem tento obojek nosila někdy na základní škole, tehdy to bylo hrooozně IN. A nyní je tento trend z devadesátek opět v kurzu, můžete ho vidět ať na celebritách jako Kendall Jenner či Gigi Hadid nebo na stojanech v obchodech.

Už to není pouze ten gumový propletenec, který jsem měla já. Obojky se dělají v rozmanitých provedeních. Ty gumové klasické se mě samozřejmě už dávno nelíbí a ani asi nezačnou, ale nějaké mi nepřijdou špatné. Přesto pro mě to není a asi bych si ho nekoupila, alespoň prozatím ne.

A co vy? Jaký máte názor na tento staronový trend?

Hot or Not? Choker

Yes
No

11 komentářů:

  1. ja si nemôžem pomôcť ale nepáči sa mi to, vyzerá to ako obojok a hlavne keď to nosia 12-13 ročné deti hrajúce sa na hipsterky, naozaj le málo ľudom to pristane

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  2. I loove chokers right now, I think they look amazing!

    New posts:
    http://flashforwards.blogspot.de/2016/08/like-painting_15.html
    http://flashforwards.blogspot.de/2016/08/summer-clearance.html

    OdpovědětVymazat
  3. jo jo také jsem měla a hrozně ráda jsem ho nosila, klidně bych ho nosila i dál, ale už měl toho hodně za sebou a musela jsem ho vyhodit:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš, to byly časy.. Připadala jsem si hrozně cool, když jsem to měla jako malá a teď mě štve, že to má každá čubka. Ale zrovna tyhle vypadají fakt dobře. Celkově přemýšlím, že si nějaký extravagantní pořídím. Hot.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  5. Ty propletené co vidím na každé druhé se mi nelíbí, ale tyhle co jsou takové víc spešl pěkné jsou, chci si ho pořídit ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala :)

    Cup Of Whatever

    OdpovědětVymazat
  6. Když je to pěkně sladěné tak se mi to líbí, ale na moc lidech všeobecně ne. Vždy se najdou určité typy lidí, kterým to sedí a umí to nosit

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  7. They are cute
    xx

    www.sakuranko.com

    OdpovědětVymazat