čtvrtek 2. listopadu 2023

TV Show Journal #9

The Bold Type/ Troufalky

2017, USA
Drama

Seriál o třech kamarádkách, které pracují v redakci jednoho newyorského časopisu, vypráví o jejich kariéře, vztazích i přátelství. Seriál mě moc bavil, bavilo mě i tempo velkoměsta a móda.
Hodnocení: 4/5

Firefly Lane/Cesta svatojánských mušek

2021, USA
Drama/ Romantický

Příběh dvou žen, které jsou nejlepšími kamarádky od střední o přesto, že každá je úplně jiná. Tully nikdo nepřehlédne je ostrá, ambiciózní a jde si za svým. Kate je plachá a taková trochu upozaděná. Seriál mapuje jejich třicetileté přátelství a přebíhá mezi různými časovými osami od dob puberty po současnost.
Hodnocení: 3/5

Surviving Summer/ Summer dělá vlny

2022, Austrálie/ Německo
Drama/ Rodinný

Po pravdě seriál si už ani moc nepamatuji, snad jen matně hlavní postavu. To asi nebude dobré znamení, co? Nicméně seriál přináší příběhy mladých lidí. Je o přátelství, lásce, snech. Pokud hledáte něco odlehčeného a chcete se naladit na léto, směle do toho.
Hodnocení: 2,5/5

Greenhouse Academy

2017, USA
Drama

Klasické teen drama odehrávající se na internátní elitní škole, cílovka děti školou povinné. Spíš bych seriál volila, když bych ho chtěla jako pozadí k nějaké jiné činnosti, stačí sledovat po očku. Koukněte na trailer a sami se rozhodněte, jestli je ten pravý pro vás.
Hodnocení: 2,5/5

Žádné komentáře:

Okomentovat