úterý 30. ledna 2024

Vylepšete své fotky jednoduše: Mobilní aplikace na úpravu fotografií, které stojí za vyzkoušení


V dnešní době je každý fotografem. Stačí mít v kapse mobilní telefon s dobrým fotoaparátem a můžete zachytit své zážitky a sdílet je s ostatními. Ale i ty nejkrásnější fotky mohou být ještě lepší, když jim dodáte trochu úprav.

V tomto článku vám poradíme, jaké aplikace mít v mobilu, abyste mohli své fotky upravovat a dělat z nich opravdové skvosty.

Picsart

Tuto aplikaci využívám z 90 procent, když upravuji fotky. Je to jediná aplikace na úpravu fotek a videí, kde jsem investovala do placené verze (platím již 3. rokem) a jsem opravdu spokojená. Nabízí opravdu mnoho možností úpravy fotek a videí včetně AI. Můžete se inspirovat i od jiných uživatelů a použít jejich způsob úpravy krok za krokem jedním kliknutím. Na tuto aplikaci nedám dopustit a je pro mě top.
Appky úprava fotek


Photoshop Express

Další skvělá aplikace, zde už využívám jen bezplatnou verzi, stejně jako u dalších aplikací o kterých budu psát. Neplacená verze nabízí základní úpravy, ale i různé kreativní úpravy. Výborná aplikace s intuitivním uživatelským rozhraním.
Appky úprava fotek


Photoroom

Hlavní doménou této aplikace je odstranění pozadí a nahradit ho jiným a vytvořit tak produktovou fotografii. Také v aplikaci můžete odstranit objekty, které na fotografii nechcete. Dále obsahuje klasické úpravy, filtry apod. Nevýhodou je, že pokud máte jen bezplatnou verzi na výsledné fotografii budete mít vodoznak Photoroom a export je možný jen do jpg.
Appky úprava fotek


Lightroom

Bezplatná verze je spíše pro začátečníky, klteří s úpravou fotek začínají. Základní úpravy jako kontrast, expozice, ostrost a další zvládá skvěle.
Appky úprava fotek


Pixlr

Pixlr byla snad první aplikace na úpravu fotek, kterou jsem začala používat. Bezplatná verze obsahuje klasiku jako základní úpravu, filtry, přidávání textu do obrázku apod.
Appky úprava fotek


Snapseed

Tuto aplikaci jsem také dříve využívala často, hlavně na základní úpravu jako kontrast, expozici, barvy, ostrost, ořez a HDR.
Appky úprava fotek


Bazaart

Aplikace nabízí plus minus stejné možnosti jako výše zmíněné, určitě stačí využávat jen její bezplatnou verzi.
Appky úprava fotek


YouCam Makeup

Tato aplikace se liší tím, že si na ní v podstatě můžete udělat nový obličej, tím myslím nalíčit se. Upravit makeup, stíny, řasy, obočí, rty, dokonce i vlasy. 
Appky úprava fotek



Žádné komentáře:

Okomentovat