úterý 6. února 2024

Reading Journal #14

9. listopadu/ November Nine

Autor: Colleeen Hoover
2015, Ikar

Krásná kniha - skvělý námět, sympatické postavy, silný příběh, skvěle zpracované. A o čem příběh je? Před odjezdem z LA se Fallon setká s mladým spisovatelem Benem. Jejich přitažlivost je nezastavitelná. Rozhodnou se zůstat v kontaktu a setkávat se každý rok. 
Hodnocení: 4/5 

Knížky

Ztracená naděje/ Losing Hope
Autor: Colleeen Hoover
2013, Yoli

O knížce od Colleen Hoover tu nepíši naposledy a rozhodně ne naposled. Je to prostě moje nejoblíbenější autorka. Zatím jsem od ní nečetla nic, co bych označila za průměr. Ztracená naděje je druhý díl série Bez naděje, ale pokud jste nečetli první vůbec to nevadí. Jde vlastně o stejný příběh, první díl vyprávěn z pohledu hlavní protagonistky, druhý díl z pohledu hlavního protagonisty. Kniha plná emocí a napětí.
Hodnocení: 3/5 

Knížky

Kapesní kouč
Autor: Hana Vykoupilová
2023, BizBooks

Kniha je pro ty, co se zajímají o osobní seberozvoj. Autorka se snaží, aby čtenáři získali dovednosti, jak ovládnout a naučit se sebekoučinku. V knize jsou uvedeny i příklady z autorčiny praxe a různé techniky k procvičování. 
Hodnocení: 3/5 
Knížky


Líná máma - jak vychovávat samostatné dítě
Autor: Anna Byková
2018, Esence

Mnoho inspirativních myšlenek, ale pro ty, kteří se zabývají výchovou dětí, nenabízí nic zásadně nového. Každá matka si z ní odnese něco jiného. S autorkou se v některých bodech shodnete, ale v jiných zase ne. Osobně jsem v knize nenašla žádný zásadní poznatek, ale to může být způsobeno tím, že jsem již přečetla celou řadu knih zabývajících se toutéž tematikou.
Hodnocení: 2,5/5 
Knížky


Žádné komentáře:

Okomentovat