úterý 12. prosince 2017

Favorites: Fall

TV SHOW... The Good Doctor
Nový seriál stanice ABC The Good Doctor vypráví o mladém chirurgovi Shaunovi, který je autistou a i přesto se stane lékařem v prestižní nemocnici. Samozřejmě to nemá lehké se svými kolegy, ale i naopak. Myslím, že seriál stojí opravdu za pozornost a klube se z něho hodně povedený seriál, trochu mi připomíná Dr. House.


SONG... Hair, Little Mix ft. Sean Paul
Taková moje menší podzimní hymna, hlavně kvůli textu.



EVENT... Koncert QUEEN and Adam Lambert
Hned na začátku listopadu jsem měla to štěstí na poslední chvíli sehnat lístky na koncert Queenů s Adamem Lambertem a zážitek opravdu stál za to! Koncert začal na čas, už to mě hned na začátek velmi pozitivně překvapilo. Vystoupení trvalo asi dvě hodiny a byla to opravdu podívané! Od skvělý pěvecký výkon Adama Lamberta (May a Taylor byli samozřejmě úžasní, jak se dalo očekávat) po prvotřídní světelnou show. Koncert jsem si skvěle užila a to, že jsem neměla zrovna nejlepší místa, mě nakonec vůbec nevadilo.



APPLICATION... StarMaker
Baví Vás zpívat? Tak tato aplikace je právě pro Vás! Nepřeberné množství písniček, včetně českých! Zpívejte sami a nebo duety! Já jsem si aplikaci hrozně zamilovala a zpívala a zpívala. Výsledek vašeho zpívání vám aplikace i vyhodnotí jak ve škole. Bohužel před několika dny aplikace byla částečně zpoplatněna a některé písničky můžou nahrávat jen VIP members.



2 komentáře:

  1. Nechci mít ráda Little mix, ale občas ty jejich songy jsou fakt chytlavý..

    Óó Starmaker to neznám, to bude určitě něco cool. Jo, to byly moje první myšlenky, ale jak jde o zpěv.. utíkám pryč. :D

    OdpovědětVymazat