čtvrtek 16. dubna 2020

Makeup Brands: G - Gabriella Salvete

G – Gabriella Salvete

Ač dle názvu by se to nezdálo, tato společnost byla založena v roce 1990 v České republice s cílem dát ženám kvalitní kosmetiku za příznivou cenu. Mezi první přípravky patřily laky na nehty, které dodnes patří mezi nejpopulárnější produkty této značky. V roce 2010 přesídlila společnost do Milána a začala expandovala do dalších zemí. Značka prohlašuje: "Neustále hledáme emoce a krásu pro všechny ženy. Máme pod drobnohledem jedinečný look, krásu a módu."

Od Gabriella Salvete jsem zatím vyzkoušela především laky na nehty, které mají dle mého celkem kvalitní. Už dříve jsem od ní také měla pudr a řasenku.

A jaké produkty mě od značky zaujaly?

Dolcezza Lipstick Matte
Dlouhotrvající matná rtěnka slibuje hydrataci a dlouho výdrž, dostupná v 7 krásných odstínech. Za mě vyhrály tyto tři: 101 Pinot Noir, 104 Chardonnay, 107 Berry. K této kolekci rtěnek jsou k dispozici i laky na nehty ve stejných odstínech.

Lip Plumper
Mám celkem úzké rty a vždycky jsem si přála plnější, hlavně horní ret. Nemyslím si, že by plumpery dělaly nějaké zázraky. Nicméně jsem viděla, že hodně holek, že tyto produkty používají a někdy opravdu udělají plnější rty. Tento od Gabrielly s mentolem by měl rty hydratovat, dodat jim hebký finiš a a hlavně by měl mít zvětšující efekt. K dostání je ve dvou přirozených odstínech.
Lip Plumper

Lip Oil
Olej na rty jsem ještě nevyzkoušela, ani jsem o nich moc neslyšela. Rty si mažu balzámem na rty téměř neustále, tak by mě docela zajímalo jaký je olej. Tento by měl rty chránit, oživit je, dodat jim hebkost a jemnost. Dostupný je ve třech odstínech (do červena, do růžova a do žluta)
Lip Oil

Long lasting Enamel Nail Polish
Dlouhotrvající lak na nehty má značka v 50 různých odstínech + 5 nových jarních odstínech. Lak obsahuje inovativní víčko, které by mělo zabraňovat vysychání laku, měl by být rychleschnoucí a vysoce krycí. Vybrat pár odstínů, které bych si pořídila, bylo opravdu nelehké. Tady máme výherce:
5 Powder Blue, 6 Space Dust, 8 Tiffany, 13 Lavender, 14 Orchid, 17 Fossil, 32 Flamingo, 42 Blush, 51 Pearl Pink, 55 Passion Fruit.


Fixing Powder
Transparentní pudr používám celkem pravidelně. Tento by měl sjednotit tón pleti, zmatnit ji a celý makeup zafixovat a zaručit tím jeho větší výdrž.
Fixing powder

Bright Eyes Concealer
Na kruhy pod očima trpím a nikdy se mi je nepovede zakrýt úplně. Tento korektor je určen přímo pro rozjasnění očí a odpočatý vzhled bez kruhů pod očima.
Korektor





8 komentářů:

  1. Poznám značku, používala som najmä laky a tiene na oči. :) Dnes už vlastním menej produktov, ale stále sa tu nájdu moji obľúbenci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lip oil mě neskutečně zaujal. Kdo ví, jaká pak bude výdrž

    OdpovědětVymazat
  3. laky majú parádne odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od GS miluju hlavně laky, mám jich doma několik a nemůžu si je vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že laky GS umí skvěle a ty krásné odstíny :)

      Vymazat