sobota 5. prosince 2020

Gift Ideas for HER / Home

 

Gifts

Další díl nápadů, co koupit za dárek své blízké. Tipy z ranku beauty můžete zkouknout zde.
Dneska se budeme věnovat věcem do domácnosti.

FOTODÁREK: to je taková moje klasika, kterou kupuji. Už jsem nechala dělat pro své blízké/kamarády – stolní kalendář, nástěnný kalendář, fotohrnek, pexeso i fotoobraz. Je to krásný dárek nechat vytisknout vaše společné fotky jako vzpomínku a zatím vždy dárek potěšil. Nejvíc tyto dárky určitě ocení vaši příbuzní a nebo blízká kamarádka. Je na vás, co si vyberete, zda uděláte fotoknihu z vaší společné dovolené, necháte udělat obraz z vaší společné selfie či cokoliv jiného. 

STÍRACÍ MAPA: skvělý dárek pro někoho kdo hodně cestuje. A oč jde? Máte mapu světa, kontinentu či jen země, která je pokrytá speciální vrstvou. Majitel potom z mapy stírá – stejně jako los, místa, která již navštívil.

SVÍČKY: doporučuji WoodWick svíčky, které mají dřevěný knot a díky němu, když hoří slyšíte praskání spojenou s příjemnou vůní. Já doma moc ráda pálím svíčky a jsem tedy ráda, když nějakou dostanu. 

OZDOBY NA STROMEČEK: možná si řeknete na, co? Obdarovaná to přece dostane až pod stromeček, který už bude mít ozdobený. Ozdoby, ale přeci může použít v dalších letech. Ozdoby už dávno nejsou záležitostí pár korun a nové se vždycky budou hodit.

HRNÍČEK: hrneček je super dárkem pro milovníky čaje či kávy k tomu přidejte kvalitní kávu/ čaj, kvalitní čokoládu a máte hotovo.






14 komentářů:

  1. Super tipy, o mapě světa jsem už také přemýšlela, tak třeba si ji pořídím já sama :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    mapu světa dostali naši od známých:-) Svíčku Woodwick bych hodně chtěla dostat, ale myslím, že si ji budu muset koupit sama... Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu právě probíhá soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hi! Nice blog. We also offering you dial QuickBooks Customer Support Number. If you need any help regarding QuickBooks issues, dial 1-855-756-1077 for instant help.

    OdpovědětVymazat
  4. hezké tipy ♥ moc se mi líbí nápad na stírací mapu :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Wood Wick jsem si chtěla zkusit koupit na Notinu v malé verzi, ale ty vůně, co jsem chtěla byly totálně vyprodané. Škoda. Jinak moc hezké tipy, řekla bych, že dárky orientuji podobně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to prostě dárky, které většinou nezklamou :)

      Vymazat
  6. Hey! Excellent work. Being a QuickBooks user, if you are struggling with any issue, then dial QuickBooks Phone Number (877)948-5867. Our team at QuickBooks will provide you with the best technical solutions for QuickBooks problems.

    OdpovědětVymazat
  7. This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work. Please share more good post.Keep it up. Keep blogging. Looking to read your next post.For QuickBooks Support, Contact:QuickBooksSupport

    OdpovědětVymazat
  8. Hey! What a wonderful blog. I loved your blog. QuickBooks is the best accounting software, however, it has lots of bugs like QuickBooks Error. To fix such issues, you can contact experts via QuickBooks Phone Number

    OdpovědětVymazat
  9. Hey! Nice Blog,
    I have been using QuickBooks for a long time. One day, I encountered QuickBooks Customer Service in my software, then I called QuickBooks Phone Number. They resolved my error in the least possible time.+1 855-444-2233

    OdpovědětVymazat