úterý 1. prosince 2020

Gift Ideas for HIM #2

 

Gift Ideas

Nové tipy na dárky, tentokrát pro muže. Někdy je to pro nás ženy těžké, co vybrat opačnému pohlaví za dárek. Tady proto máte malou inspiraci.

Hodně záleží na hobby obdarovaného muže, pak se dárek hledá mnohem snadněji.
Je to vášnivý čtenář? Kupte KNIHU oblíbeného autora. Hraje počítačové hry? Kupte poukaz STEAM. Milovník filmů? Co takhle předplatné NETFLIX nebo HBO. Rád vaří? Udělejte KOŠ DELIKATES –– kvalitní koření, olej, tapenády a cokoliv vás napadne.

TRENÝRKY: klasika, která neomrzí. Aspoň já vždycky měla úspěch s tímto dárkem. Za mě doporučuji značku Styx. Dělají vánoční balení buď do papírové nebo plechové krabičky, ta je v ceně trenek. Seženete je v Trenýrkárně.

SPORTTESTER: je to sportovec? A ještě nemá chytré hodiny, ani fitness náramek. Kupte mu sporttester. Je to zařízení, které sbírá a následně analyzuje údaje během fyzické aktivity. Hlavní a nejdůležitější funkcí je samozřejmě měření tepové frekvence při sportu.

ZÁŽITEK: není to nic hmatatelného, ale může to být skvělá vzpomínka na dlouhá léta. Říkáte si, že to není adrenalinový typ? Nemusíte přeci kupovat seskoky padákem, bungee jumping apod. Zážitek vymyslete. Můžete udělat doma degustační několika chodové menu, můžete vzít obdarovaného na výlet do jeho oblíbeného města, prostě cokoliv. Fantazii se meze nekladou.

PONOŽKY: další klasika, sice otřelá, ale prostě v šatníku se neztratí a hodí. Určitě bych nekupovala nějaké obyč ponožky, ale sáhla po nějakých barevných/legračních. Doporučuji značky jako Happy Socks, Dedoles nebo Dosts Socks.

LÁHEV KVALITNÍHO NÁPOJE: mnozí muži ocení láhev kvalitního nápoje, zjistěte si předtím, zda má rád whiskey, rum, skotskou nebo kvalitní víno. Doporučila bych degustační kalendář, který jako dárek bude vypadat dobře.






7 komentářů:

  1. Ahoj,
    to jsou zase pěkné tipy, asi z toho něco využiji:-) Měj se krásně a přeji pohodový advent!
    Hanka z ciculka.cz

    PS: u mě na blogu právě běží adventní soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy, trenýrky a ponožky už pro přítele mám, možná pro něj dokoupím ještě nějaký alkohol ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trenýrky jsou vždy top, ještě, když koupíš jeho oblíbenou značku :)

      Vymazat