úterý 19. července 2016

My Picks/Tips #12

Top   Wedges   Dress   Shorts   Bag


Krajkový crop top: krásný crop top s krajkou ve výstřihu na zádech půjde kombinovat s různými kousky. Opravdu moc zajímavý kousek a pozor je ve slevě!

Sandály na klínu: korálové sandálky na klínku se mi moc líbí, k šatům či sukni ideál, abych měla delší nohy.:) Otázka jestli by mi pásečky neudělaly puchýře. Jak znám své nohy, je to více než pravděpodobné.

Květinové šaty: midi šaty s květinovým vzorem a skládanou sukní se v létě budou hodit i na nějaké slavnostnější příležitosti, Klidně bych si je dovolila zvolit například na nějakou zahradní svatbu.

Džínové kraťasy: když kraťasy, tak se mi líbí většinou ty džínové. Tyhle z H&M jsou ze seprané černé džinoviny, sem tam někde roztrhané a mají vysoký pas. Dobré je, že se džinové kraťasy se Vám budou hodit k plno kouskům.

Melounová taška: tak tahle plážová taška je super cute a asi bych byla schopná s ní vyrazit i do města. Přece jen na koupák by jí byla škoda.:)



6 komentářů:

  1. Po čipkovaných podprsenkách sa obzerám už dosť dlhú dobu, no tento top mi pripadá ešte krajší. Je to fakt nádherný jemný kúsok a upúta snáď každého pozornosť. No a tá melónová taška♥♥♥
    Lily Of the Valley

    OdpovědětVymazat
  2. Ty čérné šortky i šaty by se mi hodily. :)

    OdpovědětVymazat
  3. The dress is so lovely ;)
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: SHOP MY CLOSET | COMPRA MI ROPA

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tílka se mi moc líbí, ale nějak na ně nemám odvahu :)

    OdpovědětVymazat